OM MIG

— Tormod Holm

Jeg er Tormod Tegner, født Tormod Holm 1973.
Jeg har altid tegnet og det vil jeg blive ved med. Jeg har brugt mine tegninger til lidt af hvert. Mest af alt, til at gøre mig selv glad. Jeg sidder gerne i timevis, i dagevis eller i månedsvis. Nogle gange giver jeg tegningerne væk.

Nogle gange sælger jeg dem. Nogle gange illustrerer jeg bøger eller artikler og andre gange laver jeg tegninger til børn. To ting jeg vil fremhæve er: Prikstilen og Temaet “Mænd”. Prikkerne rammer utroligt præcist – og det tager så lang tid at prikke noget der ligner, at jeg får tænkt mig grundigt om imens der prikkes. Det er dét der er meningen. Desuden fascinerer det mig at to simple remedier: Pen og Papir, kan frembringe noget så komplekst og skal jeg selv sige det, smukt.

Om temaet “Mænd”: Hvad vil det sige at være til her i verden og hvorledes har mænd igennem tiderne, i forskellige kulturer og miljøer, levet livet? Det forholder jeg mig til og grunder over, i de mange portrætter jeg laver af mænd. Af både berømte mænd, ukendte mænd. Onde mænd og helte. Jeg håber du vil fornøje dig med at tjekke min ting ud!

Ring til mig på tlf: (+45) 26 28 03 23